Infolinka 954 200 200

Stáhněte si zdarma Výpis hrazených Poštovních datových zpráv

Stáhněte si zdarma Výpis hrazených Poštovních datových zpráv

Od 14. 6. 2024 je spuštěna pro uživatele datových schránek nová funkce, umožňující snadné stažení seznamu placených poštovních datových zpráv za zvolené měsíční období. Přináší uživatelům větší přehlednost a kontrolu nad jejich placenými poštovními datovými zprávami, zjednodušuje sledování nákladů spojených s využíváním této služby a umožňuje lepší kontrolu fakturovaných zpráv.

Postup je jednoduchý. Uživatel v sekci Nastavení, v kapitole Placené poštovní zprávy klikne na Výpis hrazených Poštovních datových zpráv, kde zvolí měsíc (již skončený) a rok, následně vybere formát seznamu (na výběr je XLS - excelový soubor nebo CSV - textový soubor) a svoji volbu potvrdí kliknutím na »Stáhnout seznam«. V souboru je chronologicky seřazený detailní seznam odeslaných Poštovních datových zpráv za dané období.

Jsme přesvědčeni, že možnost stáhnout si zdarma Výpis placených poštovních datových zpráv výrazně usnadní správu Vašich poštovních datových zpráv a poskytne vám cenný nástroj pro efektivnější sledování a řízení nákladů. Neváhejte a vyzkoušejte tuto užitečnou novinku ještě dnes!